هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقاً داشته ایم و حالا داریم.
مطالب پربازدید

تبلیغات ویژه

آرشیو ماهانه : آبان ۱۳۹۳

ویروس مخرب شبکه DNS Changer را شناسایی کنید – میکروتیک/لینوکس/ویندوز

جمعه ، ۲ آبان ۱۳۹۳ 1,230 بازدید ۲ دیدگاه نوشته:لردلی

با سلام خدمت تمامی کاربران لردلی و مدیران محترم شبکه

ویروس مخرب شبکه DNS Changer را شناسایی کنید – میکروتیک/لینوکس/ویندوز

امروز قصد معرفی یک ویروس بسیار مخرب که این روزها دوباره شروع به انتشار در داخل شبکه های کشور کرده است را داریم. تاریخچه این ویروس به سال ۲۰۰۴ بر میگردد که در آن سال این ویروس در آمریکا نوشته و منتشر گردید. FBI توانست این گروه نویسنده ویروس را دستگیر کند و کنترل سرور های آن ها را بر عهده گیرد.

نحوه تخریب این ویروس به گونه ای است که ویروس اقدام به تغییر آدرس های DNS سیستم می کند و شروع به مصرف اینترنت و ارسال هرزنامه به بیرون از شبکه می کند. همچنین درخواست های سیستم را به سرور های تقلبی خود ارسال کرده و باعث قطعی اینترنت و کندی سرعت و انتشار بیشتر ویروس میشود. متاسفانه این ویروس بر روی ویندوز و لینوکس و … تاثیر مخرب خود را به جای میگذارد و ذهن اکثر کاربران و  مدیران شبکه را امروزه درگیر خود ساخته است.

ادامه ی مطلب

لیست کدهای USSD بانک ها و موسسات کشور

جمعه ، ۲ آبان ۱۳۹۳ 3,547 بازدید ۰ دیدگاه نوشته:لردلی

فهرست کامل از کدهای خدماتی و پرداختی بانک های کشور USSD

انجام عملیات بانکی بدون نصب نرم افزار و به صورت ایمن

لیست همه کدهای USSD بانک ها و موسسات کشور

کدهای USSD یک تکنولوژی فوق‌العاده برای بانکداری الکترونیک هستند که علاوه بر رایگان بودن آن‌ها امنیت خیلی خوبی نیز دارند. حتی اگر کسی در زمان انتقال داده‌ به اطلاعات دسترسی پیدا کند خیلی بعید است که بتواند کدها را Encrypt کند. اطلاعات کاربر نهایی هم روی سرور اپراتورها ذخیره نمیشود.

یکی از امکاناتی که بانکداری الکترونیک در اختیار ما قرار داده استفاده از کدهای USSD بر روی تلفن همراه است که از این طریق فاصله ما تا بانک بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری بر روی گوشی تلفن همراه تنها شماره گیری چند عدد است. کدهای USSD به معنای شماره‌هایی مثل #…* می باشد.

ادامه ی مطلب

نرم افزار Cisco Network Assistant 6.0 – پیکربندی آسان دستگاه های سیسکو

پنج شنبه ، ۱ آبان ۱۳۹۳ 6,414 بازدید ۰ دیدگاه نوشته:لردلی

نرم افزار Cisco Network Assistant 6.0 - پیکربندی آسان دستگاه های سیسکو

با استفاده از نرم افزار Cisco Network Assistant شما قادر خواهید بود تا یک یا گروهی از دستگاههای کمپانی سیسکو را در هر نقطه از شبکه به دو روش Communities و Cluster مدیریت کنید. این برنامه یک دستیار بسیار خوب همراه با کارآیی بالا برای مدیریت دستگاه های شرکت Cisco است. به کمک این نرم افزار شما می توانید پیکربندی های موردنظر خود را بدون نیاز به محیط CLI انجام دهید. همچنین میتوانید چندین دستگاه و پورت را در مدت زمان نسبتا کمی برای اهدافی مانند ساخت VLAN  و QOS و گرفتن گزارش و مانیتورینگ و به روز کردن نرم افزارها و دیگر ویژگی های شبکه پیکر بندی نمایید. با استفاده از این برنامه به راحتی میتوانید IOS ها را با استفاده از tar فایل آپدیت کنید. از دستگاه ها نسخه پشتیبان یا Backup تهیه نموده و در مواقع لزوم Restore کنید. همچنین به سادگی میتوانید وضعیت سوییچ ها, اتصالات آن, فایل Log های مربوطه, وضعیت پورت ها و ترافیک را به مشاهده کنید.

این محصول توسط شرکت Cisco در تاریخ ۲۰۱۴/۸/۷ منتشر شده است و حاوی آپدیت هایی برای کاتالیست ها و Device های جدید Cisco می باشد.

نرم افزار Cisco Network Assistant 6.0 - پیکربندی آسان دستگاه های سیسکو

همان طور که در شکل بالا مشاهده می کنید این نرم افزار، توپولوژی شبکه را نیز برای مدیران شبکه رسم می کند و در کل جهت انجام پیکربندی های ساده، نرم افزار بسیاز مفید و کاربردی است.

تغییرات این نسخه به نقل از وب سایت رسمی Cisco به همراه پیش نیازهایش جهت نصب و راه اندازی:

Release Notes For Cisco Network Assistant 6.0

ادامه ی مطلب

سلام دنیا شماره ۱ – ماهنامه تخصصی نرم افزار های آزاد/متن باز

پنج شنبه ، ۱ آبان ۱۳۹۳ 1,961 بازدید ۰ دیدگاه نوشته:لردلی

سلام دنیا شماره یک - ماهنامه تخصصی نرم افزار های آزاد/متن باز

سلام دنیا ماهنامه تخصصی در حوزه نرم‌افزارهای آزاد است که از دل جامعه متن‌باز کشور بیرون آمده، ماهنامه‌ای که نه تنها مسئولیت نشر و تولید محتوا و دیگر زحمت‌هایش بر عهده خود جامعه متن‌باز است بلکه قطره قطره سرمایه‌گذاری انجام شده روی آن هم توسط خود اعضای این جامعه صورت گرفته است.
ماه قبل شماره صفرم از مجله منتشر شد تا نظر کاربران را درباره خود محک بزند و حال شماره یکم این مجله منتشر شده است.

ادامه ی مطلب

آموزش فعال کردن تصدیق دو مرحله‌ای در حساب گوگل

سه شنبه ، ۲۹ مهر ۱۳۹۳ 1,461 بازدید ۰ دیدگاه نوشته:لردلی

گوگل چندین سال هست که تکنولوژی تصدیق دو مرحله‌ای را درحساب‌های کاربری خود فعال کرده است و خوشبختانه، حتی کاربران ایرانی با شماره همراه اپراتورهای ایران نیز می‌توانند از این سرویس استفاده کنند. شما با استفاده از این سرویس، خواهید توانست که ضریب امنیت حساب‌های خود را بشدت افزایش دهید و تقریباً امکان دسترسی به حساب کاربری خود توسط دیگران را به صفر برسانید.

آموزش فعال کردن تصدیق دو مرحله‌ای در حساب گوگل

چگونه این سرویس کار می‌کند؟

هربار که شما بخواهید وارد حساب کاربری خود در گوگل شوید، دیگر تنها پسورد حسابتان را از شما نمی‌خواهد؛ بلکه می‌بایست که یک کد ۶ رقمی دیگری را نیز که به تلفن همراهتان ارسال می‌شود را نیز وارد نمایید. در این صورت، اگر احیاناً کسی از پسورد حسابتان مطلع شد، همچنان نمی‌تواند به حسابتان دسترسی پیدا کند، چرا که تلفن همراه شما، پیش شماست و آن کد ۶ رقمی را ندارد.

البته دقت داشته باشید که درصورتی که آن‌ها، پسورد و تلفن همراه شما را با هم داشته باشند، شما در خطر بزرگی هستید و به‌راحتی خواهند توانست که به حسابتان دسترسی پیدا کنند.

ادامه ی مطلب

چگونه بفهمیم که هک شده ایم؟

دوشنبه ، ۲۸ مهر ۱۳۹۳ 3,587 بازدید ۰ دیدگاه نوشته:لردلی

چگونه بفهمیم که هک شده ایم؟

اخیرا اتفاقات عجیب و غریبی روی کامپیوترتان رخ می دهد؛ از آن دسته اتفاقاتی که لج شما را درمی آورند؟ ایمیل های عجیب دریافت می کنید؟ گاهی وقت ها چیزی روی Desktop تان درست نیست؟ اگر اینطور است حتما این گزارش را تا پایان دنبال کنید. در این گزارش خواهید فهمید که آیا هک شده اید یا نه و اگر هک شدید چطور با آن مقابله کنید.

ادامه ی مطلب

آموزش تبدیل PDF فارسی به Word

یکشنبه ، ۲۷ مهر ۱۳۹۳ 3,500 بازدید ۰ دیدگاه نوشته:لردلی

آموزش تبدیل PDF فارسی به Word

بسیاری از کاربران ایرانی با این مشکل روبرو هستند که نمی توانند PDFهایی که به زبان فارسی هستند را همانند PDFهایی که به زبان انگلیسی هستند به فایل Word تبدیل کنند. در اینجا قصد داریم آموزش تبدیل PDF فارسی به Word را به روش آسان برای شما آموزش بدهیم.

ادامه ی مطلب

تورپیچ (TorPich) چیست؟

یکشنبه ، ۲۷ مهر ۱۳۹۳ 2,914 بازدید ۰ دیدگاه نوشته:لردلی

تورپیچ (TorPich) چیست؟

تورپیچ سرویسی رایگان می‌باشد که به دانشجویان و محققان ایرانی اجازه میدهد تا از محدودیتی که برخی از وب سایت‌ها مانند VMWare و Google Code و Adobe و Matlab و Oracle و Sun Microsystems برای کاربران ایرانی قرار داده‌اند به سادگی عبور کنند. این سرویس به صورت کاملاً رایگان بوده و در نسخه کنونی (بتا) قابلیت دانلود فایل ها تا حجم ۱۰۰ مگابایت نیز در نظر گرفته شده است. در آینده‌ای نزدیک با تهیه سرور های قدرتمند این محدودیت‌ها نیز حذف میگردند تا کاربران ایرانی به راحتی از تکنولوژی و محصولات این شرکت ها استفاده نمایند.

ادامه ی مطلب

آموزش نصب کنترل پنل کلکسو در لینوکس سنت او اس و ردهت

شنبه ، ۱۹ مهر ۱۳۹۳ 1,786 بازدید ۰ دیدگاه نوشته:لردلی

کنترل پنل کلکسو

مدیران سرورهای لینوکس غیر از انتخاب یک توزیع مناسب برای راه‌اندازی سرور خود، باید از یک کنترل پنل مناسب برای مدیریت بهتر سرور استفاده کنند. مخصوصا کسانی که نیاز به مدیریت دامنه‌های زیادی دارند، از راه دور سرور خود را مدیریت می‌کنند و اصلی‌ترین استفاده آن که برای مدیریت سرورهای مخصوص میزبانی وب است.

و اما کدام کنترل پنل؟!

شاید بتوان گفت که در حال حاضر بهترین کنترل پنل سرورهای لینوکس سی پنل (CPanel) است که امکانات لازم را با رابط کاربری مناسب و در محیطی امن در اختیار ما می‌گذارد و بعد از آن می‌توان از کنترل پنل دایرکت ادمین (DirectAdmin) نام برد.

اما کنترل‌پنل‌هایی که در بالا ذکر شد نیاز به پرداخت هزینه ماهیانه تقریبا زیادی دارند که شاید برای افرادی به صرفه نباشد. مانند کسانی که نیاز به مدیریت گسترده ندارند و چند سایت یا چند سرویس مشخص را روی سرور خود دارند و یا امکان پرداخت هزینه را ندارند.

ادامه ی مطلب

اینفوگرافیک تهدیدهای سایبری

شنبه ، ۱۹ مهر ۱۳۹۳ 1,040 بازدید ۰ دیدگاه نوشته:لردلی

تهدیدهای سایبری

نگهداری و حفظ اطلاعات در مقابل بدافزارها، از مهمترین دغدغه‌های کاربران و شرکت‌های امنیتی فعال در زمینه فناوری‌اطلاعات محسوب می‌شود. در اینفوگرافیک فوق به تهدیدات سایبری ناشی از بدافزارها و ویروس‌ها می‌پردازیم.

وقتی صحبت از تجارت و حوادث احتمالی آن باشد، همه چیز به طبیعت مربوط نمی‌شود. بر اساس پژوهش انجام شده توسط وب‌سایت InDefenseofData،Com خطاهای انسانی و حمله بدافزارها در ایالات متحده، به ازای هر رکورد فاش‌شده، ۱۹۴ دلار هزینه به شرکت‌ها تحمیل می‌کند. با توجه به میزان و حجم حملات سایبری، میانگین خسارت وارده به هر شرکت سالانه به رقم ۵.۴ میلیون دلار می‌رسد.

اینفوگرافیک فوق به این سوال پاسخ می دهد که: داده های شما چقدر ایمن هستند؟

ادامه ی مطلب

تمام حقوق مادی و معنوی مطالب این سایت برای لردلی | پادشاه ترفندها محفوظ است
Copyright © 2006-2014 Lordly™ AllRight’s Reserved, Designed By LiferayIran.Com